Tesla

Felavatták az ország első Tesla MegaPack akkumulátoros villamosenergia-tárolóját

Felavatták pénteken az ország első Tesla MegaPack akkumulátoros villamosenergia-tároló berendezéseit a MET Csoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű százhalombattai telephelyén

Nem úgy fog kinézni a Cybertruck, ahogy azt gondoltuk

Elon Musk szerint más lesz a Tesla futurisztikus Cybertruck teherautója, mint korábban ígérték.

A Tesla utánfutója növelheti az elektromos autók hatótávját

A Tesla utánfutójához a kihajtogatható panelek mellett a Starlink műholdas internetszolgáltatás fogadására alkalmas rendszer is tartozik.

Nyomtatott napelemes Teslával tennének meg 15000 km-t

Merész projektre vállalkozott egy csapat ausztrál kutató.

Rekordot döntött a Tesla

Negyedéves eladási csúcsot állított fel a vállalat, év végéig pedig még jobb eredményeket érhetnek el.

Elindult a gyártás a Tesla berlini üzemében

Elkezdődött a termelés kedden a németországi Grünheidében épített Tesla-gyárban, az elektromos autókat gyártó amerikai cég első európai üzemében.

Egy kedvelt funkció eltűnik a Teslákból

A Tesla 2018-ban adott ki olyan szoftverfrissítést, amelyben a kibocsátástesztelés üzemmód – a köztudatban fingmód – is benne volt. Elon Musknak úgy tűnik, most ezt ki kell vennie a kocsikból, méghozzá biztonsági okokra hivatkozva.

Olcsóbb, többet bíró Teslákat ígérnek a jövő évre

20 százalékos hatótávolság-növekedést és alacsonyabb költségeket, ezáltal akár alacsonyabb árat is jelenthet a Teslának a következő generációs akkumulátorok fejlesztése.

Tesla Megapack energiatárolót telepítenek Százhalombattán

Magyarországon elsőként Tesla Megapack típusú energiatárolót létesít Százhalombattán a MET Csoport, a Dunamenti Erőmű területén megvalósuló innovációs projekt részeként, az aláírt együttműködés értelmében az energetikai eszközt 2022 nyarán telepítik – közölte a MET Csoport az MTI-vel.

Újabb infók láttak napvilágot a Tesla elektromos teherautójáról

Újabb és újabb infókat oszt meg Elon Musk a Cybertruckról, a Tesla elektromos kisteherautójáról. Most már például azt is tudjuk, hogy négymotoros modell gurul majd le a gyártósorról.