TV

Ozone Zöld-díj 2013

Az OzoneNetwork tévé, Magyarország legnézettebb közösségi csatornája, idén is keresi a legjobb, legérdekesebb vagy legapróbb olyan ötleteket, amelyek már megvalósultak és hozzájárulnak a környezetünk megóvásához.

Rendkívüli árvízi hírek az OzoneNetwork tévében

Magyarországon egyedülálló módon az OzoneNetwork tévé, óránként jelentkező rendkívüli árvízi híradót ad. A műsorban beszámolnak a védekezési munkálatokról, megmutatják a legkritikusabb helyszíneket, és rengeteg hasznos információt nyújtanak a nézőknek és az esetleges önkénteseknek.

Az OzoneNetwork riporterei non-stop a folyóparton vannak. Folyamatosan készítik friss tudósításaikat.

Megújul az OzoneNetwork tévé

Február 25-én új arculattal mutatkozik be az egyre erősödő magyar öko-tévé. Az OzoneNetwork megújuló látványvilágának vizuális alapjait Yann Arthus Bertrand légifotói adják, aki közös küldetésünk miatt örömmel támogatja csatornánkat

Játssz orvososat az elektromos eszközökkel!

Okos és látványos fogyasztásmérőt készül piacra dobni két környezetbarát tervező, Wan Xuan Lim és Tang Xueling Jane. A páros álma, hogy a kis négyszög alakú kütyüvel hatékonyan lehessen követni a különböző elektronikai cikkek energiafelhasználását, mindezt olyan egyszerűen, mintha egy sztetoszkópot helyeznénk rájuk.