versenyautó

Korábbi F1-esek is a Formula E-re pályáznak: Buemi, Liuzzi, és Sato is versenyezne

Összesen nyolc versenyző „váltott tagságot” a Formula E Drivers’ Clubba, és hamarosan tesztelhetik az elektromos bajnokság versenygépét. A listán található még IndyCar-versenyző és a DTM-et is megjárt Adrien Tambay.

Las Vegasban mutatta meg magát a Formula E versenyautója – videóval

Lucas di Grassi ezúttal a szerencsejáték amerikai fellegvárában hajtotta meg a Spark-Renault SRT_01E-t. Ez volt az autó első bemutatója nagyközönség előtt.

Igazi meglepetés a Formula E nyolcadik csapata: belép az indiai Mahindra Racing

Az indiai Mahindra Group ma írta alá a megállapodást a Formula E Holdings-szal, melynek értelmében a Mumbaiban székelő konzorcium is belép az elektromos bajnokságba. A Mahindra Racing a MotoGP után újabb nemzetközi porondot céloz meg.

Volt F1-es versenyzők is érdeklődnek a Formula E iránt, ismerte el a Super Aguri

A Super Aguri Formula E Team csapatfőnöke elmondta, az elektromos világbajnokság színvonalas sorozat, és korábbi Forma-1-es versenyzők is érdeklődnek iránta. Mark Preston reméli, a bajnokság meglepetést okoz majd az iparágnak.

Di Grassi már a Formula E új autóját írja: csendes gumifüstölés

Lucas di Grassi egy bemutató keretében körzőzött a Spark-Renault SRT_01E-vel. A brazil versenyző, aki egyben a Formula E hivatalos pilótája, adott a gumiknak.

A Formula E-ben tér vissza a korábbi F1-es csapat: a Super Aguri is beszáll a versengésbe

A japán Super Aguri Formula E lett az elektromos bajnokság hatodik csapata, ami azt is jelenti, hogy az e.dams-ban érintett Alain Prost után újabb Forma-1-es szál bukkant fel a mezőnyben. A Super Aguri megtartotta a királykategóriából ismert festést.

A Drayson Racing mindent visz a Formula E-ben: elkészült a hivatalos festés

A Drayson Racing elsőként nevezett a Formula E-be, de a versenyautó festését még nem leplezték le. Ma erre is sor került, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy az eddigi legjobb megjelenéssel van dolgunk.

Monacóban pózolt a Formula E versenyautója: jól áll neki az előkelő környezet

Szeptemberben jelentették be a Formula E 2014/15-ös versenynaptárát, melyben három európai város szerepel, és Monaco egyike ezeknek. A bajnokság szervezői a héten ellátogattak a hercegségbe, és magukkal vitték a Spark-Renault SRT_01E-t is.

Világbajnok technika a Formula E-ben: a McLaren P1-gyel közösködik a versenygép

A McLaren P1 elektromos motorját kapja meg a kedden bemutatott Spark-Renault SRT_01E, a Formula E Világbajnokság versenyautója. A projektben két Forma-1-es csapat is részt vesz, és mindkettő büszke a szerepvállalásra.

Megérkezett a Formula E új versenyautója, a Spark-Renault SRT_01E!

Jean Todt, az FIA elnöke, és Alejandro Agag, a Formula E Holdings vezetője leplezte le az elektromos bajnokság új autóját, mely több cég együttműködésének eredménye. A leleplezésre a Frankfurti Autószalonon került sor.