vibrátor

Fiat 500e: környezettudatosan szexi

Az elektromos Fiat 500-as amerikai kampánya a jól bevált fogást alkalmazza: a szex eladja a dolgokat (Sex Sells). Amennyiben elterjed az 500e, akkor az utakat ellepik a szeretkező párok – legalábbis erre lehet következtetni a reklámból.

Estrella Nightclub – környezettudatos szórakozóhely New Yorkban

Fenntartható szórakozást kínál a vendégek számára egy régi épületben kialakított nightclub, ahol többek között légtisztító szobrokkal, piezoelektromos táncparkettel és a tánctér hűtésére szolgáló vízfallal várják a kikapcsolódásra vágyókat.

Öko-pornó az erdőkért

Kérdéses, hogy a bemutatásra kerülő mozgalom mennyire vehető komolyan, mint környezetvédelmi kezdeményezés, de egy dolog biztos: a norvég aktivisták a kampányolás igen látványos és megosztó formáját választották a nemes célért vívott küzdelemben.

Divat a bioszex

A bioszex nem egy új forradalmi találmány a szexuális segédeszközök terén, hanem egy olyan irányzat, mely segít a pároknak kapcsolatuk elmélyülésében és a bensőséges kapcsolat kialakításában.

Fenntartható gyönyör

Zöldnek lenni még soha sem volt ekkora élmény – olvasható egy szexuális segédeszközök újrahasznosításával foglalkozó amerikai cég honlapján. Amerikában már bevett szokás az újrahasznosítás „felnőtt” formája.

Öko-vibrátorral a boldogságért

Új szexuális segédeszközre bukkantunk egy női magazinban, neve öko-vibrátor. Nem olcsó a környezettudatos nők boldogságát segítő tárgy, de ebben is megtalálhatják a zöld utat. Nem reklámnak szánjuk, csak érdekességként közöljük.