zöld óvoda

EM-államtitkár: már benyújthatók a pályázatok a “Zöld Óvoda” cím elnyerésére

Június 20-tól nyújthatók be a pályázatok a “Zöld Óvoda” cím elnyerésére; az intézmények azt a célt tűzték ki, hogy működésük és környezeti nevelésük során figyelembe veszik a környezetvédelem, a fenntarthatóság szempontjait – mondta Raisz Anikó, az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

EM-helyettes államtitkár: Magyarországon már 1136 “zöld óvoda” működik

Az óvodák közül már 1136 intézmény rendelkezik a “zöld” minősítéssel, ami azt jelenti, hogy minden negyedik gyermek zöld óvodába jár – mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára pénteken Biatorbágyon.

Keszthelyi Nikoletta: minden negyedik gyermek “zöld óvodába” jár

Zöld Óvoda címmel jelenleg Magyarországon 1136 intézmény rendelkezik, ami azt jelenti, hogy Magyarországon minden negyedik gyermek zöld óvodába jár – mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára pénteken Biatorbágyon.

Környezetügyi államtitkár: a zöld óvoda-program olyan elkötelezettséget jelent, amiért az egész társadalom köszönettel tartozik

A zöld óvoda-program, ez a mozgalom olyan elkötelezettséget jelent, amelyért az egész társadalom köszönettel tartozik – mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.

EM: keddtől lehet pályázni a “Zöld Óvoda” címre

Az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Belügyminisztérium által meghirdetett “Zöld Óvoda”, “Címmegtartó Zöld Óvoda” és “Örökös Zöld Óvoda” cím elnyerésére keddtől lehet pályázni.