Érdekességek

Mi az a casco biztosítás?

Mivel kapcsolatban is kínál biztosítást a casco? A rövid válasz az, hogy mindenre amit nem mi okoztunk.

A casco biztosítás a gépjármű teljes védelmére való. Ez jelentősen lényeges, hiszen rengeteg baleset és lopás történik jelenleg is Magyarországon, így biztosra kell mennünk azzal kapcsolatban, hogy a lehető legjobban jöjjünk ki belőle, még ha bajba is kerülünk.

Mivel kapcsolatban is kínál biztosítást a casco?

A rövid válasz az, hogy mindenre amit nem mi okoztunk. Lehet ez baleset, lopás, illetve természeti jelenségből következő kár. Természetesen ebből az is következik, hogy esetleges baleset következtében azt állapítsák meg, hogy nem mi okoztuk azt, nem a mi hibánkból alakult ki kár.

Az ilyenfajta biztosítás főként azoknak kedvező, akiknek például nincs lehetősége garázsban tartani az autóját, illetve magas a károkozások és egyéb bűntettek aránya a környékükön. Ilyen esetekben igazából biztosra vehetjük, hogy járművünknek bármilyen baja legyen, akkor is lesz utána lehetőségünk azt kijavítani, visszacsinálni.

Miért a biztoshely.hu?

Szalonokban megkötni egy ilyen biztosítási szerződést meglehetősen sok problémával járhat. Legfőképpen azzal, hogy egy szalon általában nagyon limitált mennyiségű csomagot ajánl fel a vevőnek és mindenféleképpen a drágább megoldás felé próbálja terelni, még ha ez azzal is jár, hogy a kisebb csomagokról nem ad teljeskörű tájékoztatást.

A biztoshely.hu viszont a kalkulátorával olyan pontosan igazítja az igényeinkhez a csomagot, amennyire az emberileg lehetséges. Beállíthatjuk, ha nemes egyszerűséggel csak a legolcsóbb megoldást akarjuk, viszont akár külön tényezőket is beállíthatunk, például azt, hogy tűzkárokat, rablásokat lefedjen-e a csomagunk. Ezáltal pontosan olyan biztosítást fogunk kapni, ami számunkra a lehető legkedvezőbb és legrelevánsabb, így optimalizálva az árat is.

Emellett pedig percek alatt el lehet intézni egy ilyen szerződéskötést online. Mindössze ezeket a preferenciákat kell megadnunk, pár alapadatot az autónkról és magunkról, majd befizetni a biztosítás összegét. Ez legrosszabb esetben is, ha nem értünk az ilyesmihez, akkor is maximum 15 percet fog igénybe venni, amennyiben minden adat a kezünk ügyében van. Előfordulhat azonban, hogy esetleg elakadunk, ilyenkor viszont bármikor felhívhatjuk az oldal ügyfélszolgálatát, akik rendelkezésünkre állnak bármilyen probléma esetén.

Mindezek végén pedig egyből 12 biztosító ajánlatait nézhetjük meg, vethetjük össze. Ezáltal nagyon könnyen meghatározhatjuk a lehető legolcsóbb megoldást is, viszont olyan dolgokra is rákereshetünk, hogy egy-egy biztosítónál mennyire éri meg hosszabb ideig maradni, milyen előnyökkel jár, és azt is figyelembe vehetjük mikor választunk.

Miután tudjuk milyen csomagot akarunk és melyik biztosítónál, egész egyszerűen a biztoshely.hu oldalán keresztül pillanatok alatt meg is köthetjük a biztosításunkat. Ezek után már semmi dolgunk nem is lesz, mindössze a díjat fizetni, majd ha esetlegesen biztosítót akarunk váltani akkor ezt ugyanilyen egyszerűen elintézni az oldalon.

 

 

 

 

Partner cikk