elektromos motor

A Honda elektromos motorkerékpárokkal kapcsolatos üzleti tervének 2023-as összefoglalója

A Honda felgyorsítja költségcsökkentési kezdeményezéseinek végrehajtását és 50%-kal csökkenti az elektromos motorkerékpárok kapcsán felmerülő költségeket. A motorkerékpárok elektromos átállásának felgyorsítása, valamint a kapcsolódó üzleti struktúra megerősítése a cél.

Nyilvánosságra hozta az e-Clutch névre keresztelt, világelső elektronikus motorkerékpár-kuplunggal kapcsolatos első információkat a Honda

Miként azt már megszokhattuk, újabb világelső* újdonsággal rukkolt elő a Honda.

Ingyen elektromos motorokat osztanak ebben az országban

Ugandában rengeteg a motorkerékpár, az elkövetkező években viszont lecserélnék a belső égésű modelleket.

Különleges szabadulószobát tervezett a Volkswagen

A különleges csapatjáték célja, hogy a Volkswagen munkatársait felkészítsék a mobilitás elektromos jövőjére.

Napelemes autót és elektromos motort fejlesztettek ki a Neumann János Egyeteme

Napelemes autót és egy elektromos motort fejlesztettek ki menetképesre a kecskeméti Neumann János Egyetem Innovatív Járművek és Anyagok Tanszékén – tájékoztatta az egyetem az MTI-t.

Ez most az egyik legvagányabb elektromos motor

Az olasz Fantic ezúttal nem egy újabb retro dual sport motorral, hanem egy elektromos járművel hívta fel a figyelmet magára.

Milyen motorok kaphatnak zöld alapszínű rendszámot? 

Tavaly augusztus óta kaphatnak világoszöld alapszínű rendszámot a tisztán elektromos meghajtású motorkerékpárok; mostanra összesen 113 környezetkímélő járművet helyeztek így forgalomba – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az MTI-vel csütörtökön.

ITM: zöld rendszámot kaphatnak a tisztán elektromos motorok is

Világoszöld alapszínű rendszámot használhatnak augusztustól a kizárólag elektromos meghajtású motorkerékpárok is. A környezetkímélő járművek üzemeltetői a hatályos előírások alapján többféle adó- és illeték megfizetése alól mentesülnek – jelentette be pénteken az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).