jótékonyság

George Clooney…, ő egy jó srác!!

Nemrégiben George Clooney azzal okozott örömöt, hogy meglátogatott egy Social Bite nevezetű kávézót Edinburgh-ben, ahol hajléktalanoknak szoktak segíteni.

Kerékpár alkatrészekből jótékonysági szobrok

Több mint húsz ötletes szobrot készítettek művészek újrahasznosított kerékpáros alkatrészekből, hogy az így befolyt összeget az afrikai emberek kerékpárral való megsegítésére fordítsák.

Tony Hawk Etiópiában járt: szívás a koszos ivóvíz cipelése

A gördeszkázás nagykövete és megtestesítője elutazott Afrikába az egyik segélyszervezettel, hogy személyesen élje át azt, amikor valaki napi szinten küzd az ivóvízért, ami még csak nem is tiszta. Az amerikai sportolót megdöbbentette, min mennek keresztül a helyi asszonyok, akik vállukon cipelik a nehéz műanyagkannákat.

Jótékony ruhavásár a tengerparton

A svéd H&M-nél már elkezdődött a nyár, kétnapos vásárt rendeztek egy ideiglenes konténerben közvetlenül a tengerparton. Elsődleges céljuk azonban nem forgalmuk növelése, hanem jótékony célban való segítés volt.

Minden óvodába kerékpárt! – Jótékonysági bicikliosztás az óvodákban

Ajándék kerékpárokat kapott a bükkszéki óvoda a Minden óvodába kerékpárt! elnevezésű program keretében, a szervezők az akcióval és az augusztusi Nagymaros-Tokaj hegyikerékpáros versennyel a mozgás, a sport fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.