takarítás

Negyedik alkalommal rendezik meg a Nagy Ipoly-takarítást

Negyedik alkalommal rendezik meg a Nagy Ipoly-takarítást, a környezetvédelmi akciót idén augusztus 8. és 11. között tartják meg – jelentették be sajtótájékoztatón kedden Szobon.

Éjszakánként is folytatódik Budapest tavaszi nagytakarítása

A héten éjszakánként, 23 óra 30 perc és 4 óra 30 perc között folytatódik Budapest tavaszi nagytakarítása a Váralagút, a Lánchíd, a városligeti Zielinski híd és a Szabadság híd megtisztításával – tudatta a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. az MTI-vel közleményben hétfőn.

Csütörtökön kezdődik a III. Nagy Ipoly-takarítás

Csütörtökön kezdődik a III. Nagy Ipoly-takarítás, a három napig tartó munkában több mint 170 kilométeres szakaszon tisztítják meg a határfolyót egyesületek, civilek, önkéntesek; az akciót a határ magyar oldaláról Nógrád és Pest vármegye önkormányzatai, Szlovákiából Besztercebánya és Nyitra megye önkormányzatai támogatják.

Szombaton kezdődik a fővárosi hidak nagytakarítása

Ezen a hétvégén, szombaton kezdődik a hidak tavaszi nagytakarítása a fővárosban – közölte a Budapesti Közművek FKF Köztisztasági Divíziója pénteken az MTI-vel.

Itt az erdők napja, kezdődik a tavaszi nagytakarítás

Harmadik alkalommal hív a természet megtisztítására az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ (AÖFK) és az Aktív Magyarország a Tavaszi nagytakarítás – Takarítsuk ki a természetet együtt! elnevezésű akció keretében – tájékoztatta az AÖFK hétfőn az MTI-t.