utazás

Hungexpo: csaknem 30 ezer látogató kereste fel a Utazás+ Kiállítást és a Budapest Boat Show-t

Csaknem 30 ezer látogató kereste fel az Utazás+ Kiállítást, valamint a vele egy időben rendezett Budapest Boat Show-t február 22-25. között – közölte a Hungexpo hétfőn az MTI-vel.

Utazz zölden – a fenntartható turizmus volt a Széchenyi-egyetem panelbeszélgetésének fókuszában

A fenntartható turizmushoz szigorú irányelvekre van szükség globálisan és helyben is – ez volt az egyik fő üzenete annak a panelbeszélgetésnek, amely a Széchenyi István Egyetem szervezésében valósult meg az intézmény Budapesti Innovációs és Képzési Központjában.

Egyre több az elektromos autó, de hogyan induljunk hosszabb útra? – 5 tipp a villanyautós nyaraláshoz

– Lakás-óvoda/iskola-munkahely – legtöbben ebben a háromszögben használják hétköznapokon elektromos autóikat, átlagosan 70-100 kilométert téve meg egy nap.

Az eddiginél kisebb menetjegyeket vezetett be a MÁV-START

Az eddiginél kisebb, bankkártyaméretű menetjegyeket vezetett be a MÁV-START, amelyek már megvásárolhatók a jegypénztárakban és a jegykiadó automatákban is – közölte a vállalat csütörtökön az MTI-vel.

Kevesebben utaznak idén karácsonykor

Jóval kevesebben indulnak útnak az idei ünnepi szezonban, mint amennyien otthon maradnak – a válaszadók közel 70 százaléka egyáltalán nem megy sehová karácsonykor – derül ki az Oszkar.com Telekocsi felméréséből.