Érdekességek

Hungexpo: csaknem 30 ezer látogató kereste fel a Utazás+ Kiállítást és a Budapest Boat Show-t

Csaknem 30 ezer látogató kereste fel az Utazás+ Kiállítást, valamint a vele egy időben rendezett Budapest Boat Show-t február 22-25. között - közölte a Hungexpo hétfőn az MTI-vel.

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

A négy nap alatt a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban számos szakmai eseményt szerveztek, az idei díszvendég Bulgária, valamint Gyula és Békés vármegye volt. A közleményben kiemelték, hogy bár a turizmus számai még nem érték el a koronavírus-járvány előtti szintet, az idei kiállítás résztvevői elégedettek voltak a rendezvénnyel, a 68 külföldi és 150 magyar kiállító jelentős érdeklődésről és számos üzletkötésről számolt be a zárás után.

A hétvége – hagyományosan – a nagyközönségé volt, a látogatók 23 belföldi és 28 külföldi desztináció önálló standján válogathattak az ajánlatokból. Az E-bike Test&Show tesztpályáján pedig mintegy 2 és félezren próbáltak ki valamilyen elektromos kerékpárt. Nagy érdeklődés kísérte az Utazás+ Kiállítással párhuzamosan rendezett Budapest Boat Show-t is, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényén konkrét üzleteket is kötöttek – tette hozzá közleményében a Hungexpo.