elektromos jármű

A Scania plug-in hibrid teherautót mutatott be

A svéd tehergépkocsi-gyártó Scania olyan napelemes pótkocsi-burkolatot akar kifejleszteni, amely energiát biztosíthat a plug-in hibrid járműveinek.

Tudtad? 100 évvel ezelőtt már létezett magyar elektromos autó

A 15. századba kell visszamennünk a történet kezdetéhez.

Hazai mérnökök elektromos kamiont fejlesztettek

Elektromos kamiont állított szolgálatba az Audinak szállítást végző, győri logisztikai vállalkozás, az Innovatív-cégcsoport; Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a járművet bemutató, szerdai győri sajtótájékoztatóján.

Forgalomban teszteltek egy új elektromos buszt Budapesten

Zéró károsanyag-kibocsátású, elektromos autóbuszt tesztelt forgalomban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szolgáltatója, az VT-Arriva Kft.

Moszkvában 85 év után kivonták a forgalomból a trolibuszokat

Moszkvában 85 év után kivonták a trolibuszokat a forgalomból, a járműveket az utolsó hat útvonalon is leállították kedden.

Egy meztelen elektromos motor: Easy rider, öcsém!

A Dechaves Motion egy igen érdekes és látványos koncepciót mutatott be, mely mögött egy elektromos motorkerékpár bújik meg.

Egy elektromos gördeszka

Az emberi kreativitás határtalan, mellyel ezúttal a gördeszkázást tehetjük még élvezetesebbé.

Érkezik a V3 Bullet elektromos kerékpár

Egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, hogy az Enorm V3 Bullet elektromos kerékpár kiguruljon a garázsból, mely egy igencsak futurisztikus külsőt kölcsönöz.

Támadnak az elektromos hómobilok

Svédországban továbbra sincs hőhullám, de elektromos hómobil annál inkább, mely egy érdekes koncepciót rejt maga mögött.

Hamarosan útjára indulhat az új indiai elektromos autó

Az indiai kisautó március 18-án mutatkozhat be a nagyközönség előtt, mely a következő generációs elektromos jármű lesz a hazai piacon.