gyermek

Keszthelyi Nikoletta: minden negyedik gyermek “zöld óvodába” jár

Zöld Óvoda címmel jelenleg Magyarországon 1136 intézmény rendelkezik, ami azt jelenti, hogy Magyarországon minden negyedik gyermek zöld óvodába jár – mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára pénteken Biatorbágyon.

Tóth Edina: a családoknak óriási szerepük van a klímavédelemben

A családoknak óriási szerepük van a klímavédelemben, hiszen mindent, amit tesznek, az kihatással van gyermekeik jövőjére – jelentette ki Tóth Edina, a Fidesz uniós parlamenti képviselője szerdán Brüsszelben.

Ingatlan.com: akár 46 millió forint is lehet a falusi csokos lakásvásárlók vissza nem térítendő támogatása jövőre

Vonzó lokációnak számíthatnak jövőre az ingatlanpiacon a falusi csokos települések, három gyerek vállalásával akár 46 millió forint vissza nem térítendő támogatást is kaphatnak a családok – közölte az ingatlan.com csütörtökön az MTI-vel.

Százmillió forinttal támogat rászoruló gyerekeket segítő alapítványokat az MVM

Az MVM Csoport százmillió forint támogatást adott át húsz, gyermekeket segítő civil szervezet képviselőinek a 16. alkalommal megrendezett Legszebb napom! Élménynap elnevezésű rendezvényen.

2000 nevelőszülőt keres az ország

Közel 7000 gyerek él ma gyermekotthonban, drasztikusan magas a hiányzó nevelőszülők száma. Ezen a helyzeten szeretne változtatni az SOS Gyermekfalvak kampányával. Szombaton lesz az állami gondoskodásban élő gyerekek napja.