Érdekességek

Hogyan formázzuk megfelelően a Nike Air Force 1 modellekkel kreált outfiteket?

A sportcipők az utóbbi időben a mindennapi divat elválaszthatatlan elemeivé váltak. Mindannyiunk gardróbjában megtalálhatók, mert rendkívül sokoldalúak és szinte minden megjelenéshez passzolnak. Természetesen egyes modellek a népszerűségi rangsor élére kerültek. Közülük megkülönböztethető például a híres Nike Air Force 1, amelyet már sokféle változatban gyártanak. Mivel viseljük őket? Hogyan válasszunk menő stílust ezekhez a cipőkhöz? Erről diskurálunk, ha érdekel, tarts velünk!

Hogyan kreáljunk elegáns stilizációkat Nike Air Force 1 modellekkel?

Kezdjük azzal, hogy itt tudod kiválasztani a favorit Nike Air Force 1 modelled: https://www.ecipo.hu/nike-air-force. Hajrá! Ha ez megvan, mehetünk is tovább! A Nike Air Force 1 cipők univerzális stílusban készültek, amit te is felfedezhetsz, ha végigböngészed az ecipo.hu kínálatában ezt a méltán népszerű modellt. Amennyiben formális stílusban szeretnél felöltözni, minden bizonnyal jól illeszkedik majd a megjelenésedhez. Az egyik stílusjavaslat egy visszafogott, fekete-fehér outfit: a fekete skinny farmer fehér, oversize inggel kombinálva egy igazi klasszikus, és a fehér Air Force 1 tökéletes megkoronázása a megjelenésnek. Hozzá adhatjuk persze a megfelelő kiegészítőket is a dizájnhoz egy kis kézitáska és pár arany ékszer alakjában. Ha éppen úgy szeretnéd, meg is fordíthatod az arányokat is, viselj hozzá mom farmert és egy testhezállóbb slim fit inget. Ez a lehetőség, természetesen más kiegészítőkkel, férfiaknál is működik, az órákhoz itt is hagyunk neked egy linket: https://www.ecipo.hu/kiegeszitok/karorak/ferfi.html. A hölgyek különféle típusú ruhákra is fogadhatnak. Mind a rövidebb fazonok, mind a maxik passzolhatnak, a stílus kiegészítéséhez pedig eszményi a mindig divatos farmerdzseki. A Nike Air Force 1 annyira univerzális, hogy modern szabású öltönyökhöz is optimálisan hordható. Ha nem szeretnéd az egész elegáns garnitúrát felvenni, magadra ölthetsz egy szűk szabású leggingset és egy hosszú ujjú blúzt, az egészet pedig egy oversize blézerrel egészítheted ki.

Mi van a sportos megjelenéssel a Nike Air Force 1 aspektusából?

A hétköznapi stilizációknál azonban többnyire a sportos stílusra hajazunk. Ha mindenekelőtt a kényelmet helyezed előtérbe, vagy a munkahelyeden nincs öltözködési etikett, választhatsz az idei szezonban divatos atléta szettek alternatíváiból is. Ez az opció nők és férfiak számára egyaránt alkalmas. Az Air Force 1 cipők a túlméretezett melegítőnadrágból és egy szűk felsőből álló öltözék kiegészítéseként is jól mutatnak. Melegebb napokon biciklis nadrággal és egy lazább szabású pólóval is kombinálhatjuk. Különböző stílusú kapucnis pulcsikat is hozzáadhatunk a Nike Air Force 1-nal fűszerezett sportos küllemhez.

Milyen kiegészítők illenek a légierő cipőhöz?

Bármi, ami jelenleg felkapott. Stílustól függően jól működhetnek az úgynevezett kézitáskák: bagettek, zsákok vagy hátizsákok, utóbbihoz fogadj szeretettel egy kis olvasmányt: „női hátizsák – stílusos alternatíva a kézitáskához”. A sportos stílust jól hangsúlyozzák a hosszú, jól látható zoknik, amelyek kontrasztos elemként is működnek az elegáns stilizációkban. Az is jó, ha egy hozzáillő övet és ékszert építünk be a stílusba. Ha egységes, visszafogott színekben pompázik az alap, érdemes olyan rikító árnyalatú kiegészítőkre fogadni, amelyek karaktert adnak az egész megjelenésnek.

 

 

 

Partner hír (x)