Meva

A fenntarthatósági elvek szerint épült és működik a Meva új üzeme Dunakeszin

A környezetbarát, számtalanszor újrahasznosítható műanyag zsaluhéjak területen piacvezető Meva új regionális szolgáltatási központját is a fenntarthatósági alapelvek mentén építette. Az üzemi működés minden területén alkalmazott csúcstechnológiával végzik majd itt a zsalukarbantartást, –javítást és –tisztítást.

Műanyag zsaluhéj: 20 éves innováció, ma versenyelőny

Amikor a Meva 2000-ben bemutatta 100%-ban famentes műanyag zsaluhéját, sokan nem gondolhatták, hogy ez az innováció több mint 20 év múlva érik be igazán. Ma, amikor a környezetterhelés csökkentése az élet minden területén cél, a gyors és költséghatékony építéshez ilyen eszközparkkal rendelkező kivitelező juthat versenyelőnyhöz.

Famentes zsaluval az ipari célú fakitermelés ellen

A fenntarthatóság és a környezetkímélő technológiák sokszor olyan helyeken bukkannak fel, ahol nem is számítunk rá. Sokan nem is gondolják, hogy például a famentes zsalu milyen fontos lehet környezetünk védelme szempontjából. Pedig az innovatív műanyag zsalutechnológia nem csak gazdaságos, de az ipari célú fakitermelés visszaszorításában is igen fontos szerepe van.