Érdekességek

Sportolás télen: finom feltöltődés sportoláshoz

A rendszeres sportolásra télen se találhatunk kifogást, ugyanakkor érdemes kiemelt figyelmet szentelni a megfelelő regenerációra, hiszen a betegségeknek és a hideg időjárásnak kitett szervezetnek minőségi tápanyagokra van szüksége az egyensúlyban maradáshoz és a fejlődéshez.

A téli hónapokban a fittség megőrzése különösen fontos az immunrendszerünk erőssége szempontjából, de felelős a hangulatunkért és a koncentrációs képességünkért is, amelyeknek igazi kihívás minden hideg, szürke, nyirkos nap. A sportolás alatt felszabaduló endorfinoknak köszönhetjük a hangulatjavulást, az edzés utáni nagyszerű közérzetet. A sportolás alatt a szervezetünkben felszabadulnak a mérgező és felesleges méreganyagok, amelyek aztán izzadással és az anyagcserével kiürülnek a testünkből. Az izzadással azonban a méreganyagok mellett sok elektrolitot (töltéssel rendelkező ásványi sókat) is veszítünk, amelyek alapvető szerepet játszanak a sejtek közötti víz áramlásában, és ennek következtében nagy hatással vannak az idegek és az izmok működésére. Emiatt edzés közben és után is célszerű elektrolitokkal és vitaminokkal dúsított folyadékot fogyasztani.

A waterdrop® új Microlyte sportital kockái gondoskodnak a sportolás közbeni és utáni minőségi folyadékpótlásról; 5-féle elektrolitot, kalciumot, káliumot, magnéziumot, kloridot és nátriumot tartalmaznak, és emellett 9-féle értékes vitaminnal és cinkkel is támogatják a szervezetet. Az édes sárgadinnye, az aromás áfonya és a frissítő grépfrút változatokban elérhető Waterdrop kockák finom ízükkel megkönnyítik a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelt sportolás alatt és azt követően. Nem tartalmaznak koffeint, mesterséges tartósítószert, és hozzáadott cukor nélkül készülnek, így cukorbetegek is fogyaszthatják őket. Alacsony kalória- és szénhidráttartalmuk miatt a legtöbb diétába beilleszthetők. Fogyasztásuk rendkívül egyszerű, ízléstől függően 4-600 ml vízhez adva pár perc oldódási idő után élvezhető a sportital.

A termékcsaládhoz tartozó waterdrop® sportpalackok segítenek természetessé tenni a sportolás közbeni folyadékfogyasztást. A Pull Up fedélnek köszönhetően használatuk egy kézzel is kényelmes. A waterdrop® Microlyte termékcsalád már elérhető a waterdrop.hu webáruházban.