díj

Budapest nyerte az EU Európai Mobilitási Hét díját

Budapest nyerte el az Európai Bizottság díját a tavalyi Európai Mobilitási Hét keretében megvalósult programokért és fejlesztésekért – tájékoztatott Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala pénteken.

Átadták Az Év Leginspirálóbb Vezetője Díjat

Az elismerést a 13. PwC Magyarországi Vezérigazgató Felmérésben részt vevők válaszai alapján a magyarországi Continental csoport országigazgatója kapta.

Átadták az Európai hulladékcsökkentési hét díjait

A kormány célja a hulladékgazdálkodási ágazat gazdaságpolitikai szerepének növelése és a körforgásos gazdaságra való átállás – mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a 2023-as Európai hulladékcsökkentési hét elismeréseinek átadásán.

Emelkedett a fővárosi üzleti fogyasztók víz- és csatornadíja, a lakossági díjak változatlanok

A Fővárosi Vízművek szolgáltatási területén is magasabb víziközmű-szolgáltatási díjat kell fizetniük az üzleti fogyasztóknak január 1-jétől, a lakossági díjak változatlanok – tájékoztatta a Fővárosi Vízművek szerdán az MTI-t.

AM: hárman kapták meg a Nemzet Gazdásza címet

A közlemény szerint Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára a Nemzet Gazdásza kitüntető cím átadóünnepségén úgy fogalmazott: “akiknek tehetségből, állhatatosságból, kitartásból több jutott, azokra felelősségből és kötelességből is több hárul.

Átadták a magyar tudomány kategóriában az idei Junior Prima Díjakat

Átadták a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) épületében – tájékoztatta a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) hétfőn az MTI-t.

Az EIT InnoEnergy társalapítóját díjazta a Nobel Fenntarthatósági Alapítvány

Az EIT InnoEnergy társalapítója, Elena Bou kapta a Nobel Fenntarthatósági Alapítvány (NST) és a Müncheni Műszaki Egyetem (TUM) idén első alkalommal meghirdetett Fenntarthatósági Díját – tájékoztatta az EIT InnoEnergy HUB az MTI-t kedden.

Az idén is meghirdetik a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatot

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) az idén is meghirdeti a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatot, a nevezési határidő 2024. február 5 – közölte a MISZ kedden az MTI-vel.

Zöld pénzügyi tudományos díjakat ítélt oda az MNB

Zöld pénzügyi tudományos díjakat ítélt oda a Magyar Nemzeti Bank (MNB), az elismeréseket pénteken adták át a “Fenntarthatósági trendek és dilemmák a közgazdaságtudományban” című szakmai konferencián – közölte a jegybank az MTI-vel.

Első alkalommal adták át az állatvédelmi szakmai díjakat az állatok világnapja alkalmából

Első alkalommal adták át az állatvédelmi szakmai díjakat az Állatok világnapja alkalmából: az év állatvédő állatorvosa, jogásza, állatkerti szakembere, civile és közéleti személyisége kategóriában tíz díjazott vehetett át elismerést szerdán Budapesten, az Igazságügyi Minisztériumban.