Érdekességek

Családi életmódváltási tippeket vár pályázatára a Nőiszem Egyesület

Egészségmegőrzési kampányt indít a Mindennapok Női Szemmel (Nőiszem) Egyesület, ennek keretében családi életmódváltási tippeket is várnak online pályázatukra.

A szervezet az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: egészségmegőrzési kampányuk célja a tudatosság növelése és az egészséges életmódra átállás támogatása az egészséges étkezés, a testmozgás, a lelki egészség, a preventív szűrővizsgálatok és a tartós életmódváltás terén. Ennek érdekében számos interaktív programot és tevékenységet szerveznek a közeljövőben. Az is a kampány céljai között szerepel, hogy minél szélesebb körben terjesszék az egészséges életmód kreatív koncepcióját. Egyebek mellett online pályázatukra olyan tippeket, trükköket várnak, amelyekkel a pályázók ötletesen vették rá családtagjaikat arra, hogy egészségesebben éljenek

A nevezők az egyesület honlapjára (https://noiszem.hu/egeszsegert-palyazat/) küldhetik be történetüket; az öt legtöbb szavazatot kapott pályázatot ajándékcsomaggal díjazzák. A pályázatokat szeptember 20-ig várják.