Környezetvédelem

Hamarosan Magyarországon is láthatjuk a KSTAR energiatároló újdonságait

2024. április 10-14. között rendezik meg a budapesti Construma kiállítást, ahová a KSTAR is ellátogat.

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

A kínai KSTAR a 2024-es ENEX New Energy Poland kiállításon mutatta be legújabb fotovoltaikus és energiatárolási megoldásait – olvasható a vállalat közleményében. A 2024. február 7-8. között megrendezett, energiaipari és megújuló fókuszú eseményen a KSTAR kiemelte elkötelezettségét a fenntartható energiatechnológiák előmozdítása iránt. A KSTAR kiállítási standján a lakossági, valamint kereskedelmi és ipari alkalmazásokra tervezett fotovoltaikus és energiatároló termékeit sorakoztatta fel. A csapat az esemény során aktívan együttműködött az iparági szakemberekkel, és élő bemutatókat tartott, amelyek a termékcsalád fejlett képességeit emelték ki. A KSTAR standja elnyerte a Top Design díjat a markáns megjelenéséért és modern dizájnjáért. A cég standját, illetve széles regionális kínálatát legközelebb Budapesten, a 2024. április 10-14. között megrendezésre kerülő Construma vásáron lehet megtekinteni. Az újdonságok közül kiemelkedik a CATL akkumulátorcellákkal felszerelt, minden egyben C&I energiatároló rendszer (50 kilowatt, 100 kilowattóra), amely egyszerre biztosítja a gazdaságosságot és az üzemeltetési hatékonyságot. Az újonnan bevezetett C&I napelemes rendszer, a BlueKernel sorozat 125 kilowattos változata szintén kiemelkedik magas hatékonyságával és teljesítményével.

A kiállítás megkönnyíti a résztvevők számára a gyakorlatban ismerjék meg a termékeket, hogy interakcióba léphessenek a bemutatott megoldásokkal, szemléltetve a bennük rejlő értéket az ügyfelek számára. A KSTAR átfogó termékportfóliója a felhasználóbarát működéssel kombinálva biztosítja, hogy a látogatókban maradandó benyomást keltsen.

Az ENEX New Energy kiállításon elért sikert követően a KSTAR a következő globális eseményekre, valamint az elektromosjármű-töltők közelgő bevezetésére készül. Az új rendszerben a járműtöltést, a napenergia alapú áramtermelést és az energiatárolást egyesítik, ezzel még egyszerűbbé és kényelmesebbé téve az energia felhasználását.