Környezetvédelem

Minden, amit tudnia kell a Growatt akkumulátorokról

Azt mondani, hogy rengeteg márka merül fel, amikor az otthoni akkumulátorokra kerül a sor, az enyhe kifejezés.

A márkák és típusok választéka sokak számára megnehezíti a döntést. A jelenleg kapható márkák egyik legjobbja valószínűleg ismerősen fog csengeni. Természetesen a Growatt akkumulátorokról van szó. Ebben a cikkben többet is elárulunk ezekről a különleges akkumulátorokról és az okokról, hogy miért kéne ezt a márkát választania vásárláskor.

Minden, amit tudnia kell a Growatt akkumulátorokról

Azt mondani, hogy rengeteg márka merül fel, amikor az otthoni akkumulátorokra kerül a sor, az enyhe kifejezés. A márkák és típusok választéka sokak számára megnehezíti a döntést. A jelenleg kapható márkák egyik legjobbja valószínűleg ismerősen fog csengeni. Természetesen a Growatt akkumulátorokról van szó. Ebben a cikkben többet is elárulunk ezekről a különleges akkumulátorokról és az okokról, hogy miért kéne ezt a márkát választania vásárláskor.

A Growatt akkumulátorok mögött álló csapat.

Tény, hogy a Growatt Napenergia tárolás jelen pillanatban nagyon népszerűek. Napjainkban sokan kíváncsiak rá, hogy milyen csapat is áll emögött a sikeres vállalat mögött. A Growatt egy kínai vállalat, amely főleg a népszerű otthoni invertereiről ismert. Ugyanakkor, 2019 óta, a vállalat csapata emellett úgy döntött, hogy belép az otthoni akkumulátorok piacára. Az első piacra bevezetett termékük a GBLI6531 volt. A vállalat több mint 1,7 millió invertert gyártott és szállított le, több mint 100 országba és régióba világszerte. A Growatt kutatási és fejlesztési csapatában 200 mérnök elkötelezett a küldetés iránt, hogy világszerte átlátható és egyszerű hozzáférést biztosítsanak a zöld energiához.

Growatt akkumulátorok kontra Huawei akkumulátorok

A Growatt akkumulátorok sok szempontól hasonlóak a Huawei Napenergia tárolás. Mindkét akkumulátor egy olyan kínai vállalattól származik, amelyik magas minőséget szállít alacsony áron. Ugyanakkor, van néhány különbség a két márka között. A fő különbség, hogy a Growatt akkumulátorokat kifejezetten azok számára tervezték, akik egy kompakt méretet keresnek. Emellett, a Growatt akkumulátorok lítium-ion-foszfát (LiFePO4) használatával készülnek. Ez a technika a biztonságosságáról, az alacsony önkisüléséről és a hosszú élettartamáról ismert.

A Growatt akkumulátorok egyetlen hátránya, hogy eltérően a Huawei akkumulátoroktól, nincsenek még hosszú ideje a piacon. Ez azt jelenti, hogy a vállalatnak még mindig ki kell érdemelnie a helyét a piacon. Ugyanakkor, az akkumulátorok összes értékelése pozitív. Úgy tűnik, hogy az ígéretek be lesznek tartva.

Szeretne új Growatt akkumulátorokat rendelni?

Amikor a Growatt akkumulátorokat választja, biztos lehet benne, hogy minőséget vásárol. Magas minőség alacsony árral kombinálva – nem meglepő, hogy olyan sokan választják ezt a márkát. A Growatt akkumulátorok széles kínálatához az ESTG a legjobb hely. Köszönhetően a az általunk kínált termékek széles választékának, gyorsan és egyszerűen juthat hozzá a legjobb otthoni akkumulátorokhoz. Ily módon, Ön is elindulhat a fenntartható élet felé.

 

 

 

 

Partner cikk