Öko-drive

Láttál már sárga Teslát? Mostantól láthatsz!

Ezáltal mára már nem túl sok konfigurációs lehetőségen kell elgondolkoznunk akkor, amikor egy új autót vásárolunk a Teslától, írta a teslasok.hu. Az amerikai márka viszont nem feltétlen a mi döntésünk szerette volna leegyszerűsíteni – legalábbis biztos, hogy nem ez volt az egyedüli cél -, hanem arra törekedtek, hogy a kevesebb konfigurációnak hála minél egyszerűbbé váljon a gyártás. Az olykor méregdrága extrákat takaró bepipálható dobozok tehát eltűntek a dizájnstúdióból, velük együtt pedig a Tesla menesztett néhány fényezési opciót is. Az előbbiek többségét természetesen ugyanúgy megkapják a tulajdonosok, de mi lesz a színekkel? Nos, úgy fest, hogy a Tesla erre is talált megoldást. Kínában ugyanis néhány hivatalos Tesla átadási központnál elindítottak egy fóliázási szolgáltatást, amely keretein belül a kívánt színű fóliával felruházva vehetjük át a vadonatúj Teslánkat. Egyelőre csak 5 helyen van lehetőség a “gyári” fóliázásra, ám számíthatunk rá, hogy a Tesla kibővíti majd a szolgáltatást.

Beharangozásképp meg is jelent néhány fotó egy sárgára fóliázott Tesláról. Vélhetően az összes modell kérhető lesz a tetszőleges színű fóliával borítva, az érkező Tesla Cybertruck esetében pedig a különleges anyagból épülő kasztni végett nem is lesz rá lehetőség, hogy színre fújják az autó külsejét, így ugyanez a módszer lesz az egyetlen opció, ha valaki színes Tesla pickupot szeretne.

100.000 Ft-ból napelemes rendszer Európai Uniós támogatással?Kérjen itt ajánlatot. 5 perc alatt személyre szabott ajánlatot kap (x)