Érdekességek

Környezetvédelem a Millenárison

Egész napos foglalkozásokon játszva tanulhatnak a résztvevők a környezetvédelemről: lesz újrahasznosítás, interaktív vetélkedő, totó, részt vehetnek a gyermekjógán és egy bábszínházi előadáson is szeptember 25-én a Millenárison.

Két új sorozatot indít el szeptembertől szombati gyerekprogramjaink keretében a Millenáris.A Tarka-barka-sorozatban a jelenkorral, valamint annak problémáival és feladataival foglalkoznak. Ezzel a sorozattal azt próbálják megmutatni a gyerekeknek, hogy mi minden veszi körül őket, milyen az a világ, amiben élnek. Újítószellemű és környezettudatos gondolkodást, viselkedést szeretnének mutatni nekik, amelyben sok vidámságot és kreativitást tapasztalhatnak és helyüket is meg tudják találni. Állandó vendég az Alma zenekar, aki a koncert előtt az aktuális téma valamely képviselőjével beszélget.

A környezetvédelemmel nem lehet eleget foglalkozni. Szeptember végén különösen sok alkalom nyílik arra, hogy körbejárjuk a témát: ekkor van ugyanis az „autómentes”, a „takarítási”és a „hulladékgyűjtő” világnap. Egész napos foglalkozásokon játszva tanulhatnak a gyerekek a környezetvédelemről.

Pontos részletek a Millenáris honlapján: www.millenaris.hu.