Érdekességek

Egy elektromos Shelby Cobra a gyerekeknek

Néhány szerencsés gyerek egy valódi legendát vezethet, méghozzá elektromos változatban. Teljesen megújul a Shelby Cobra.

Az eredeti Shelby Cobrát 1962 és 1967 között gyártották, mely hatalmas sikert aratott az autógyűjtők és a tehetősebb vásárolók körében. Egy eredeti példány manapság akár több millió dollárt is megér a piacon, mely hatalmas pénznek számít egy négykerekűért.

Most a gyerekek is megtapasztalhatják azt, hogy milyen egy Shelby Cobra volánja mögött ülni. Természetesen a képen szereplő elektromos verzió nem olyan jó, mint az igazi, de a licencelt példány nagyon mutatós és eredeti!

A Carroll Shelby Licensing Inc. jóváhagyta az elektromos jármű gyártását és forgalmazását. A különleges kiadásból összesen csak 998 darab készül majd, akárcsak az 50 esztendővel ezelőtt gyártott monstrumból.

A fehér csíkokkal feszítő Cobra végsebessége 8 km/óra lesz. Egy teljes feltöltéssel a kicsik 45 percet autózhatnak. Az autóban többek között működő fényszórók is lesznek, és minden modell egyedi sorozatszámot kap majd.