Érdekességek

Fenntartható szemüvegek az Emporio Armanitól

A márka környezetvédelem iránti elkötelezettségét a 2022/23-as őszi-téli szemüveg kollekciójában négy új modell - két napszemüveg és két optikai keret - reprezentálja, amelyek környezetbarát bioacetátból készültek és újrahasznosított poliészter csomagolást kaptak.

Az összetéveszthetetlenül dinamikus és városi hangulatú dizájnt a férfiak és a nők számára egyaránt merész vonalak jellemzik, hangsúlyozott szögekkel, amelyeket átlátszó színek lágyítanak, és amelyek bepillantást engednek a lencsék szerkezetébe.

EA4186

Férfiak számára készült napszemüvegmodell bioacetát előlappal és halántékkal. Jellemzője a nagy méretű, szögletes lencsék, a halántékon látható fémmag és az
Armani Sustainability Values logó a belső oldalon. A szemüveg átlátszó piros színben kapható barna lencsékkel, vagy átlátszó zöld színhez illő lencsékkel.

EA3206

Férfiaknak szánt szemüvegmodell négyzet alakú geometriai vonalakkal. A bioacetát keret kétféle színben kapható, átlátszó barna és kék változatban. A halánték fémmagja látható, belső oldalát az Armani Sustainability Values logó díszíti.

EA4187

Női napszemüvegmodell hangsúlyos geometrikus vonalakkal. Átlátszó bioacetátból készült, a szemüvegszárak fémmagja látható, belső oldalán az Armani Sustainability Values jelzést viseli. Átlátszó barna színben, barna lencsékkel vagy átlátszó szürke színben, hozzá illő lencsékkel kapható.

EA3208

A macskaszem forma modern változata ez a geometrikus kialakítású, átlátszó női szemüveg. Bioacetátból készült, a halántékon egy fémmag látható, belső oldalán pedig az Armani Sustainability Values logója kapott helyet. Fényes kivitelben, átlátszó rózsaszín és átlátszó barna színben kapható.