Öko-drive

Frédi és Béni legújabb kőkorszaki kerékpárja

A kerékpár az egyik olyan közlekedési eszköz, mely talán soha nem fog kimenni a divatból, még akkor sem, ha ezentúl ingyen osztogatnák a hibrid autós modelleket… Természetesen erre nincs reális esély… Sőt, semmilyen! A Dunecraft azonban gondol a jövőre és arra, hogy fizikálisan is edzettek legyünk.

A cég „egyensúly kerékpárjai” az egyik legérdekesebb “tiszta” technológiás fejlesztést jelentik a „zöldek” piacán. Joggal vetődhet bennünk fel a kérdés, hogy mi is az az „egyensúly kerékpár”? A legegyszerűbb módja az ábrázolásnak, ha eláruljuk azt a tényt, hogy a kerékpáron nincsenek pedálok és lánc sem. A projekt lényege, hogy a tulajdonos, vagy a használó lábbal hajtsa a kerékpárt, mint Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki.

A kerékpárokat 3 éves kortól ajánlják, melyek tökéletesen megtanítanak bennünket az egyensúlyozásra és a már elsajátított tudás fejlesztésében is sokat segítenek. A Dunecraft modellje minden egyes elemét kézzel készítették, melynek az alapját a válogatott nyírfa darabok teszik teljessé. Természetesen a kényelem sem marad el, és az üléspozíciót is szabadon változtathatjuk. Az ára azonban még mindig borsos, hiszen 500 és 700 euró között mozog.