Érdekességek

Nyert a kattintásáradat a MagNet társadalmi kampányában

2016.05.30. - 09:34  |  Nincs hozzászólás

A MagNet Bank által meghirdetett kampány várakozáson felül teljesített: az elindítástól számított három nap alatt összegyűlt a 40 ezer kattintás, amelyet követően, az ígéretet beteljesítve átutalják az 1 millió forintot a sérült színészekből álló Baltazár Színház számlájára.

A MagNet Bank számára nem újdonság a közösségi aktivitás, hiszen már számos hasonló társadalmi kezdeményezés alkalmával bizonyították az összefogást ügyfeleikkel. Az ő döntésük alapján az idén is több, mint 63 millió forintot ajánl fel a bank a civil szféra jó projektjeire, többek között a Közösségi Adományozási Programjának köszönhetően. Ezenfelül bárki költségmentesen támogathat több mint 200 szervezetet, jelen esetben a Baltazár Színházat is, aki MagNet-es Segítő bankkártyával rendelkezik. A kártyát a megszokott rutinvásárláskor kell használni, ami után a bank automatikusan támogatja a választott civil szervezet a saját nyereségéből.

A siker óta több, mint két hét telt el, a kattintás szám pedig azóta is töretlenül növekszik. A népszerű látogatottságnak, és az emberek jóakaratának köszönhetően a 100 ezres számot is elérte az akció miközben közösen tettek a sérült emberek elfogadásáért és a kultúra ügyéért. A metróaluljárókban kihelyezett óriásmatrica gombok is árulkodtak a kampányról, illetve a különböző hirdetési felületeken megjelenő „Jó voltam” bannerekre kattintva sikerült ilyen gyorsan feltornázni ezt a számot. Céljuk volt sarkallni az embereket a jócselekedetekre, és bebizonyítani a tudatosan költött pénz jóságát.

A széleskörű összefogás a MagNet Bankot és a társulatot is meglepte, de természetesen óriási lelkesedéssel fogadták. Hálájuk jeléül a „Fiúk és Lányok” c. előadással készülnek mindazok számára, akik aktivitásukkal támogatták a kampányt, és eljönnek a június 15-én tartandó közös ünneplésre.

90408_klikkidehajovoltal-640c

Rovat további cikkei

Heti két óra a természetben a jó egészség elengedhetetlen feltétele

Heti két óra eltöltése a természetben jelentősen növeli az egészséget,...

2019.06.15. - 12:00 tovább »

Új fejezet kezdődött a Mars kutatásában

A kutatók szerint új fejezet kezdődött a Mars kutatásában, miután az...

2019.01.03. - 09:11 tovább »

Halhulladékból előállított biogázzal fogják táplálni az...

A halfeldolgozás melléktermékeiből előállított biogázzal fogja hajtani...

2018.11.24. - 11:31 tovább »

Friss cikkek

Kevesebb repülésre biztatnak svéd kutatók

Kevesebb repülésre biztatják a turistákat svéd kutatók, akiknek - most...

2019.05.27. - 07:15 tovább »

Jelentősen megnőtt a nyílt óceánban lévő műanyaghulladék mennyisége...

Jelentősen megnőtt a nyílt óceánban lévő műanyaghulladék mennyisége...

2019.04.18. - 10:11 tovább »

Erdősítéssel szorítják vissza az elsivatagodást Észak-Kínában

Több mint 860 ezer hektárnyi erdőt telepítenek az észak-kínai...

2019.04.12. - 13:35 tovább »