Érdekességek

Fa pénztárca?

Mind ismerjük a bőr tárcákat, hiszen ő a nadrágzsebek leggyakoribb lakója. Népszerű és divatos, abszolút siker. Azonban a legjobb tulajdonsága egyszerre a legrosszabb is (persze attól függ, honnan nézzük). Rengeteg minden fér beléjük: hitelkártya, bankkártya, névjegyek, különböző boltok hűségkártyái, sőt néhányan még készpénzt is hordanak magunknál. Azonban mennyiség nem minden ember számára fontos, néhányan csak szeretünk könnyű és jól kinéző holmikkal járni az utcán.

Talán most lesz egy újabb pénztárca, ami megingatja a bőr tárcák pozícióját. Az ausztrál Madera bemutatta a fa pénztárcát. Elegáns és old-school. Ráadásul a fa is, amiből készül, olyan erdőbőr származik, ahol tudatos erdőgazdálkodást folytatnak. Nem tömheted többé tele a tárcádat, szelektálni kell. Tudjuk, hogy jól néz ki az a kártya abból a dekor boltból, de lássuk be, már évek óta nem jártál ott.

wallet3

A Union pénztárcájukba akár 6 kártyát is beletehetünk, a készpénz pedig egyből az ujjainknál van, ha a külső gumicsík alá csúsztatjuk. A tárcák ráadásul RFID-vel rendelkeznek, szóval senki nem tudja ellopni kártyáink adatait. A Madera felhívja a vásárlók figyelmét, hogy ez nem egy hátsó zsebes tárca, hiszen könnyen eltörhet, ha leülünk.

wallet4

Persze az alapanyagból kiindulva sejthettük, de a Madera erre is figyelmeztet, minden tárca egyedi. Tölgy, feketedió, vagy cseresznyefából készülhetnek új pénztárcáink. A Madera oldalán mindenki kedvére nézelődhet, bárki rendelhet magának egy ilyen letisztult és elegáns pénztárcát.

wallet5

wallet2

wallet1

 

Forrás: http://dornob.com/