Technika

A családok összekötője, a Samsung ‘Family Hub’

2016.06.02. - 11:00  |  Nincs hozzászólás

Az amerikai álom mindig is a hűtőről szólt (legalább is, ami a háztartást illeti). Felejtsd el a mosógépeket, vagy a szárítókat! Már rég a pincében vagy valami eldugott szobában vannak. Mosogatógép? Ugyan kérlek… A háború utáni fogyasztói robbanás óta a hűtőszekrény minden konyha királya. És persze minél nagyobb, annál jobb. És ha a legnagyobb mellett a legjobbat is szeretnéd, akkor jobb, ha van 6.000 dollárod. Ez a Samsung Family Hub Hűtőszekrény.

Miről is van szó pontosan? Ez egy hűtő és egy tablet egyben. Egy 21,5 inches full HD LCD kijelző van az egyik ajtaján. Összepárosítod a hűtőt a mobiloddal és máris három szögből láthatod, mi van otthon. Ez főleg akkor jöhet jól, ha otthon felejtjük a bevásárlólistát. Egy gombnyomásra megkérdezheted a hűtődet, hogy mi van benne, ami boldogan küld neked képeket. Ezen kívül a kijelzőt is kedvünkre alakíthatjuk. Naptár, családi képek, vagy az apróságok műalkotásai díszíthetik a hűtőszekrényünket, persze mindent digitálisan. A hűtőn hagyott cetli olyan old-school. Inkább üzenj a hűtődnek, az majd kiírja!

slide01-phone

A Samsung úgy fogalmazott, hogy "A Samsung Family Hub Hűtőszekrény egy kifinomult multi-tasking hűtő, ami összeköti a családot, rendezi az ennivalót, és ezen felül szórakoztat is."

slide01-fridge

Ez aztán nem semmi, de van még több is! Hangszórókkal is felszerelt, úgyhogy zenét is lehet rajta játszani. Ha Samsung Smart TV-nk van, akkor a Screen Mirroring funkciót használva kedvenc csatornánkat a hűtőajtón is nézhetjük. Így biztos nem kell aggódni, hogy lemaradunk egy gólról, ha kiszaladunk sörért meccs közben. Mondanom se kell, hűti a kaját, de ezen túl, nézi a lejárati időt, sőt még online bevásárlást is tud csinálni.

features-triple-cooling

Konklúzió? Talán túl sokat tud. Talán ez a jövő. És talán a hűtőre kiragasztott post-it cetlik ideje végleg lejárt. Egy biztos, a Samsung valami lehengerlőt rakott össze, és amíg lesznek emberek, akik igényt is tartanak erre a fajta kényeztetésre, addig a Samsung továbbra is szállítani fogja a legújabb ötleteit.

Forrás: http://dornob.com

Rovat további cikkei

Látványos kép készült a Jupiter viharairól

Látványos kép készült a Jupiter viharairól a NASA Juno nevű űrszondája...

2019.03.24. - 19:44 tovább »

Károsodott idegsejteket javítottak ki két állatkísérletben

Károsodott idegsejteket javítottak ki egerekben amerikai és kanadai...

2019.02.19. - 10:07 tovább »

IBM kutatás: a magyarok megbíznak a mesterséges intelligenciában

Tíz emberből kilenc már hallott a mesterséges intelligenciáról (MI)...

2018.12.17. - 14:49 tovább »

Friss cikkek

Heti két óra a természetben a jó egészség elengedhetetlen feltétele

Heti két óra eltöltése a természetben jelentősen növeli az egészséget,...

2019.06.15. - 12:00 tovább »

Kevesebb repülésre biztatnak svéd kutatók

Kevesebb repülésre biztatják a turistákat svéd kutatók, akiknek - most...

2019.05.27. - 07:15 tovább »

Jelentősen megnőtt a nyílt óceánban lévő műanyaghulladék mennyisége...

Jelentősen megnőtt a nyílt óceánban lévő műanyaghulladék mennyisége...

2019.04.18. - 10:11 tovább »