Technika

A családok összekötője, a Samsung ‘Family Hub’

Miről is van szó pontosan? Ez egy hűtő és egy tablet egyben. Egy 21,5 inches full HD LCD kijelző van az egyik ajtaján. Összepárosítod a hűtőt a mobiloddal és máris három szögből láthatod, mi van otthon. Ez főleg akkor jöhet jól, ha otthon felejtjük a bevásárlólistát. Egy gombnyomásra megkérdezheted a hűtődet, hogy mi van benne, ami boldogan küld neked képeket. Ezen kívül a kijelzőt is kedvünkre alakíthatjuk. Naptár, családi képek, vagy az apróságok műalkotásai díszíthetik a hűtőszekrényünket, persze mindent digitálisan. A hűtőn hagyott cetli olyan old-school. Inkább üzenj a hűtődnek, az majd kiírja!

slide01-phone

A Samsung úgy fogalmazott, hogy “A Samsung Family Hub Hűtőszekrény egy kifinomult multi-tasking hűtő, ami összeköti a családot, rendezi az ennivalót, és ezen felül szórakoztat is.”

slide01-fridge

Ez aztán nem semmi, de van még több is! Hangszórókkal is felszerelt, úgyhogy zenét is lehet rajta játszani. Ha Samsung Smart TV-nk van, akkor a Screen Mirroring funkciót használva kedvenc csatornánkat a hűtőajtón is nézhetjük. Így biztos nem kell aggódni, hogy lemaradunk egy gólról, ha kiszaladunk sörért meccs közben. Mondanom se kell, hűti a kaját, de ezen túl, nézi a lejárati időt, sőt még online bevásárlást is tud csinálni.

features-triple-cooling

Konklúzió? Talán túl sokat tud. Talán ez a jövő. És talán a hűtőre kiragasztott post-it cetlik ideje végleg lejárt. Egy biztos, a Samsung valami lehengerlőt rakott össze, és amíg lesznek emberek, akik igényt is tartanak erre a fajta kényeztetésre, addig a Samsung továbbra is szállítani fogja a legújabb ötleteit.