Technika

A MagNet Banké a legjobb banki mobil applikáció 2016-ban

Bankmonitor.hu az idén is objektív ismérvek alapján díjazta a bankpiac legjobb termékeit, digitális innovációit. Az év legjobb banki mobil applikációjának járó díjat 2016-ban a MagNet Bank vehette át. A zsűri szempontrendszere nemcsak a szolgáltatások minőségét és számosságát értékelte, hanem a fogyasztói elégedettséget is figyelembe vette a díj odaítélésekor.

A Bankmonitor.hu pénzügyi összehasonlító portál évről évre értékeli a bankpiacon fellelhető termékeket, szolgáltatásokat és innovációs fejlesztéseket, majd objektív ismérvek alapján választja ki a kategória legjobbjait. Az idei díjátadónak a Tesla rendezvényközpont adott helyszínt, ahol a MagNet Bank vehette át a legjobb banki mobil applikációért járó díjat.

Az értékelés során a zsűri 75%-os súllyal vette figyelembe az applikációval elérhető funkciókat, és további 25%-kal a fogyasztók elégedettségét. Az Android és IOS rendszerben is működő MagNet mobil applikáció segítségével a Bank ügyfelei olyan szolgáltatásokat is egyszerűen igénybe vehetnek, mint például bankkártyájuk azonnali limitmódosítása vásárlás előtt/után, bankkártya letiltás, betétlekötés, gyors utalás sablonból, számlatörténet és számos egyéb megértést támogató vagy extra kényelmi funkció.

A rangos elismeréssel kapcsolatban a MagNet IT Igazgatója, Csákay Mátyás elmondta: „Különösen fontos ez az elismerés számunkra, mert a MagNet digitális fejlesztései javarészt házon belül zajlanak. Nagyon büszke vagyok a fejlesztői csapatunkra, akik folyamatosan figyelik a nemzetközi trendeket és világszínvonalra emelték a Közösségi Bank mobil applikációját!”

A korszerű, biztonságos és felhasználóbarát rendszer már demó verzióban is letölthető, hogy azok is próbára tehessék minden kötelezettség nélkül, akik még nem a MagNet Bank ügyfelei (https://www.magnetbank.hu/online/).

A MAGNET MAGYAR KÖZÖSSÉGI BANK ZRT-RŐL

A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., az 1995-ben alapított HBW EXPRESS Bank Zrt. jogutódja, 2010.04.30 óta folytatja tevékenységét ezen a néven. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő pénzintézet küldetése, hogy Magyarország első professzionális etikus közösségi bankjaként, ügyfelei közreműködésével, felelős és transzparens módon, valódi választási lehetőségek révén forrást biztosítson olyan kezdeményezések számára, amelyek pozitívan hatnak környezetünkre és társadalmunkra, amelyek közös jövőnk biztosítékai lehetnek. A Bank víziója a közösségekre támaszkodó és közösségeket építő első hazai újbankként működni, amely azt a felemelő érzést nyújtja ügyfeleinek, dolgozóinak, üzleti partnereinek és tulajdonosainak, hogy a pénzügyeikkel is sokat tesznek a társadalomért és a környezetért. A MagNet Bank fontos támogatója a fenntartható fejlődésnek hazánkban.

MagNet-logo-2

Forrás: https://www.magnetbank.hu/