Zöld építészet

4 mini otthon, extrém embereknek

“Sok jó ember kis helyen is elfér”. A közmondás nem hazuttolja meg önmagát, az alábbi cikkben elképesztő kreatív szemléletmódot kapunk, hogy milyen stílusban lehet akár 9 négyzetméterből kihozni a maximumot.

Az apró ház őrület megérkezett és egyenlőre nem látható, hogy mennyi ideig fog tartani, különösen az új generációs lakástulajdonosoknak, akik elképesztően zseniális megoldásokat találnak arra, hogyan tegyenek élhetővé egy csöppnyi területet. Ennek az életstílus trend növekedésnek köszönhetően, nagyon jó ötleteket láthatunk az alábbi képsorozatban:

Elég szűkös?

image08

Ez a 9 négyzetméteres lakás minden szükséges elemet és “szobát” tartalmaz, amelyet egy otthonnak tartalmaznia kell. A legszebb az egészben, hogy az esztétika mellett a környezetre is odafigyeltek, nem tartalmaz sok természetre káros anyagot a ház.

image03

Nem hagyományos élet

image06

Egy házat elhelyezni a víz közepén olyan természetes, mint a belvárosban élni…, vagy mégsem? A ház tulajdonosa viszont megoldotta a ház felépítését, innentől már csak élvezni lehet.

image04

A ház stílusa különben egyre elterjedtebb. A modern kinézet a fa, fém és beton ötvözéséből jött létre, amelyről nem tudunk rosszat mondani.

Kényelemben élni

image09

Ebben az otthonban a komfort ugyan olyan fontos volt a tulajdonosa számára, mint a könnyelműség. Szép, kényelmes és egyszerű? Kell ennél több?

image07

A kicsi szépség

Az L41home által felépített “ház” egy teljesen új szintre emelte ez az életstílust. A minimalista stílusban épült otthonok keverednek a karcsú, modern letisztult megjelenéssel. A lakás legtöbb eleme beépített tárólóhellyel rendelkezik.

image02

image01

Forrás: http://www.talkitect.com/