Zöld építészet

Ilyen egy tökéletes iroda!

Az Etsy rajongók biztosan nem fognak csalódni az új brooklyni iroda miatt, amely annyira stílusos lett, mint amennyire fenntartható. A The Huffington Post írása szerint a népszerű e-kereskedelmi weboldal központja tele van fenntartható funkciókkal, mint például a helyben kitermelt fa asztalok, LED-es lámpák, csapadékgyűjtők a tetőn, függőleges kertek és napelemek.

A divatos DUMBO negyedben található meg az Etsy új, napenergiával működő irodája. A környező épületek többsége már hasonló struktúrával működik, ugyanis a szabályozások miatt meg kell felelniük a normáknak. Az Etsy csapata odafigyelt arra, hogy minden eszközt ami az irodán belül van, helyileg legyen kitermelve és környezetbarát forrásból származzon.

Etsys-new-headquarters-in-Brooklyn3

Az Etsy amúgy 2005, az alapítása óta szókimondó támogatója a fenntarthatóságnak, így nem meglepő a környezetbarát lépésük. Az új iroda építése során odafigyeltek arra is, hogy a hulladékok 95 százalékát újra felhasználhassák valamilyen módon. Nem véletlen, hogy a cég bekerült a “Living Building Challenge-be”.

Etsy-Brooklyn-Offices

Amellett, hogy nagyon tartós bútorok és hatékonyság jellemzi az irodát, az Etsy dolgozói extra szolgáltatásokat is élvezhetnek: kerékpártároló, zuhanyzók, meditációs szoba és külön jóga.

Etsys-new-headquarters-in-Brooklyn2

Forrás: http://inhabitat.com