Érdekességek

Ehető iPhone tok

Katasztrófák idején minden apró segítség számít - egy ehető telefontartó például kifejezetten hasznos lehet, ha az élelmezési láncban fennakadások vannak.

Az ehető Survival Senbei iPhone 5 Case-t a japán Mariko cég dobta piacra. A “senbei” egy sós barnarizsből sütött japán rágcsa, amely elsősorban az idősebb korosztály körében kedvelt – a cég a fiatalok között igyekszik népszerűsíteni termékeit az iPhone 5-höz gyártott tokkal.

Minden darab kézzel készül, így viszonylag sokat kell várni kiszállításukra, ráadásul nagy az esélye annak, hogy a tok már sérülten érkezik, a tartósság ugyanis nem erőssége a Survival Senbei iPhone 5 Case-nek. A gyártó honlapján részletezi, milyen veszélyek leselkednek a törékeny tartozékra: nagy valószínűséggel csak morzsák maradnak belőle, ha megpróbáljuk szabályozni a hangerőt, esetleg számítógépünkhöz szeretnénk csatlakoztatni. Ha barátaink kezébe kerül vagy idegesek vagyunk, már rendelhetjük is az újat, leejteni pedig egészen biztosan végzetes hiba. Azt meg sem említik, mi történik vele egy földrengés vagy cunami esetén.

Forrás: http://www.smartplanet.com